Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jane

>nn nnTEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUST!nnLátogass el a Jané hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: http://www.jane.es/en/nnnn"}" style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; font-family: Arial;">High-end minőség és kényelem egyenesen Spanyolországból!

A cég Barcelonában, 1932-ben dobta piacra az első összecsukható babakocsiját. Azóta vezetett be új termékvonalakat is, mint az autósülések, pihenőszékek, elektronikai termékek és etetési kiegészítők.

 

>nn nnTEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUST!nnLátogass el a Jané hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: http://www.jane.es/en/nnnn"}" style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; font-family: Arial;">
A minőséget folyamatos teszteléssel, vevői ezreinek elégedettségével bizonyítja és dolgozik azon, hogy a kényelem és design párosítása mellett a biztonságot hozza el a családok számára. Saját tesztlaboratóriumukban fokozott bevizsgálás alatt tartják minden terméküket.

A Jané-t világszerte, szülők ezrei ismerik és választják. Modern megjelenése, kiemelt biztonsági funkciói, könnyű használhatósága és teljeskörű kényelme lassan 100 éve szolgálja a családokat. Nagy büszkeség számunkra, hogy jelenleg, a mi forgalmazásunkban már Magyarországon is elérhető!

Tudj meg többet a Jané márkáról rövid bemutatkozónkból és ismerd meg TERMÉKEIKET! >>

TEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUST!

Látogass el a Jané hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: https://janeworld.eu 

Az oldal tetejére