Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Concord

>nn nn TEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUST!"}" style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; font-family: Arial;">Mindenkinek, aki a prémium biztonságra utazik!


A Concord céget Németországban alapították 1978-ban, amely akkor úttörőnek számított a babatermékek piacán. Egyedi fejlesztések, biztonsági tesztek, prémium anyagok és hosszú távú alakíthatóság jellemzi termékeiket a mai napig.

A cég kiemelt tulajdonságai közé tartozik, hogy autósüléseik nagyon jó eredményeket érnek el az ADAC törésteszteken és mindegyikük megfelel az európai szabványrendszernek.

 

>nn nn TEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUST!"}" style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; font-family: Arial;">
A Concord modelljei évek óta piacvezetők a gyermekbiztonsági termékek között. Az ülések kiemelkedő belső tulajdonságait a mai kornak megfelelően modern, formatervezett külsővel párosítják, ezzel elnyerve a szülők tetszését.

Termékeik gyártásánál 5 alapelvre építkeznek, melyek a – használhatóság, - egyszerűség, - személyre szabott, - minőség, és a szolgáltatás. Üléseik ezeknek a tulajdonságoknak a tökéletes keverékei, amiket a legnagyobb szívvel ajánlunk mindenkinek, aki a prémium biztonságra utazik.

Tudj meg többet a Concord márkáról rövid bemutatkozónkból és ismerd meg TERMÉKEIKET! >>TEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUST!

Az oldal tetejére