Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Berber

A Berber egy lengyel márka, aki babatermékeket gyárt újszülött kortól, legfeljebb három éves gyermekek számára. Fő céljuk, hogy biztonságos és könnyen használható termékeket hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy barátságos környezetben nőjjön fel. 

A Berber egy ellenőrzési és irányítási rendszert valósít meg a termelési folyamat minden szakaszában. Folyamatosan dolgoznak a gyártási ciklusnak a nemzetközi szabványokhoz történő hozzáigazításán. 2008-ban megkapták a nemzetközi ISO 9001: 2000 bizonyítványt, amit a müncheni TÜV Management Service GmbH adott ki. Ez megerősíti, hogy termékeik minősége és esztétikája megfelel az európai szabványoknak. 

A legmagasabb szintű biztonság és műszaki szabványok biztosítása érdekében termékeiket szigorú tesztelésnek vetik alá rangos kutatóintézetekben. Termékeik magas színvonalát az Autóipar Intézetében és a Lengyel Vizsgáló és Tanúsító Központban megszerzett bizonyítványok igazolják.

A gyártási folyamatban élvonalbeli technológiákat alkalmaznak. Üzemeik képesek számos olyan piacon kiváló minőségű termékek gyártására, amelyek az ügyfelek igényeihez igazodnak. Ez a gépeknek, az automatizálásnak és a világ vezető nyersanyag-szállítóival való együttműködésnek köszönhető.

A magasan képzett személyzet szakmai ismeretei és tapasztalatai által támogatott műszaki képességek lehetővé teszik a legmerészebb célok elérését is.

Látogass el a Berber hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: https://www.berber.pl/en
 

Az oldal tetejére