Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baby Care

 

>nn nnTEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUSOKAT!"}" style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; font-family: Arial;">A babák velük nőnek fel!

Közel 1000 termék található meg kínálatában, érintve az összes babatermék kategóriát. A Lorelli márkát a modern megjelenés, gazdag szín és mintaválaszték jellemzi. Árai minden pénztárca számára megfelelőek, bátran ajánljunk mindenkinek!


„A bababútorok specialistája”

Bútoraik tökéletes kivitelezésűek és minőségi anyagból készültek. A gyártó elképesztően ötletes bútorokat tervezett, melyek egyedülállóak a piacon. A Lorelli a bababútorok megtervezésénél arra fókuszált, hogy a bútorokat ne csak 2-3 évig használhassák a gyerekek. Ennek a megoldását a bútorelemek átalakíthatóságában találták meg.


Minden elemük átalakítható, így ha a baba kinőtte a babaágyat, íróasztal, komód vagy ifjúsági ágy is átalakítható belőle. A Lorelli bababútoroknál nem fordul elő garanciális probléma, illesztési, vagy gyártási hiba, hiszen megbízható minőséget képviselnek.


Baby Care

A Lorelli Baby Care név alatt forgalmazza a babaetetési és ápolási kiegészítőit. Kiváló minőségű cumisüvegeket, itatókat, rágókákat, csörgőket, fésűket, hőmérőket és egyéb, apró babatermékeket gyárt, melyek BPA mentesek és nem tartalmaznak semmiféle káros anyagot.


Lorelli Toys

A Lorelli Toys plüssjátékokat nagyon igényes és jól eltalált figurák jellemzik. Kifejezetten közkedveltek a magyar piacon, élénk színeinek, aranyos, vidám figuráinak és nagyon kedvező árainak köszönhetően.

Tudj meg többet a Lorelli márkáról rövid bemutatkozónkból és ismerd meg TERMÉKEIKET! >>

 

>nn nnTEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUSOKAT!"}" style="caret-color: rgb(0, 0, 0); color: rgb(0, 0, 0); font-size: 10pt; font-family: Arial;">

TEKINTSD MEG A 2020-AS ONLINE KATALÓGUSOKAT!

Látogass el a Lorelli hivatalos weboldalára és tudj meg többet a márkáról: http://lorelli.eu/en-bg/

Az oldal tetejére