Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Babaváró bulit szervezel? Így készülj fel rá!

Babaváró bulit szervezel? Így készülj fel rá!
A babaváró buli egy Amerikából származó hagyomány, éppen ezért sokan nem tudják, hogy kezdjenek a szervezésbe. Segítünk! Ezekre figyelj, hogy biztosan jól sikerüljön!

A babaváró bulik nem csak ajándékokról szólnak, hanem inkább a kismamák támogatásáról és ösztönzéséről. Ebben az időszakban a kismama sokszor fáradtnak érzi már magát, szóval jól jön a baráti támogatás!  Íme néhány tipp a stresszmentes, szuper hangulatú összejövetelhez.

Milyen étellel készülj a babaváró bulira?

A kismamák a várandósság utolsó heteiben már nem tudnak egyszerre sokat enni, hiszen a pocakjuk nagy részét a baba tölti ki. Éppen ezért inkább apró szendvicsekkel, falatnyi sós és édes süteményekkel készüljetek, de a gyümölcstál is szuper választás lehet. 

A cuki dekoráció feldobja a bulit

Ne sajnáljátok a lufikat és az egyéb cuki dolgokat! Ha tudni a baba nemét, akkor annak megfelelően díszítsetek, ha meglepetés, akkor válasszatok sárga és krémszíneket. Határt csak a fantáziátok szabhat! Az interneten rengeteg ötlet van, de a partyboltok is tudnak segíteni!

Ajándékok

A babaváró bulin még nem kell nagy ajándékra gondolni, nagyobb dolgot inkább a baba érkezése után érdemes adni. Jó ötlet lehet előkék, cuki sapkák vagy törülközők ajándékozása. De az sincs kőbe vésve. hogy a babát kell megajándékozni: a kismama kényeztetésére szánt ajándékok, finom testápolók, fürdősók is teljesen helyénvalóak. Ha pedig tutira szeretnétek menni érdemes a kismamát is megkérdezni, hogy mire van szüksége!

Játékok

Érdemes pár jópofa játékkal készülni, főleg ha a csapat hajlamos a terhesség során átélt nehézségekről vagy a szülés közben átélt szenvedésről beszélni. A neten szintén rengeteg játékötlet található, ami eltereli a figyelmet a nehézségekről, és garantálja a vidám hangulatot! 

Alkohol? - Na ne! 

Sajnáljuk, de ha anya nem iszik, akkor senki sem iszik. A koccintást tartogassátok majd a baba születése utánra, egy baráti összejövetel keretében.

Kit hívjunk meg? 

Érdemes első körben megkérdezni a kismamát, higy milyen volumenű összejövetelt szeretne. Készíts listát a potenciális vendégekről és készíts Facebook eseményt! Szervezzétek meg, hogy ki milyen ételt és italt hoz, és ki felelős a dekorációért.

És a legfontosabb! Érezzétek jól magatokat, mint a buli körte formájú királynője is! 

Jó bulizást! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Kismama
Az oldal tetejére